Cape Dreams – Chinen Blanc 2023

85,00 kr.

En tør hvidvin der afsløre masser af ananas og frugtsalats noter. Dejlige citrus og med masser af charme af tørret æbler og most, vel afbalanceret med en sprød, frisk finish.

Gør sig godt til smagfulde fiskeretter, såsom tun med basilikum, flammegrillet fisk med grillet grøntsager og citronrørt smør eller muslinger i en cremet hvidvins sauce. Gør sig også godt til thai retter og pastaretter

Læs mere om Cape Dremas her

19 på lager

PAIRS WITH

Light Seafood

PERFECT MATCH

Nicoise Salad

Share Our Wines With Your Friends & Family

Beskrivelse

Chenin Blanc

Chenin Blanc er nok mest kendt fra Loire i Frankrig. Her har den levet i skyggen af Sauvignon blanc. Men efter bølgen af sød og fedmefuld Chardonnay, blev andre hvide alternativer pludseligt interessante og her har Chenin Blanc vist sig at være en ret så interessant sort. Chenin Blanc kræver varme og sol for at modne, omvendt har den en tendens til at blive lidt flad, hvis den bliver for moden. Det er Sydafrika der klart står for den største produktion i verden. Her gik den tidligere under navnet Steen.

Prøv også:
Ashton – Chenin Blanc
Cape Dreams – Chenin Blanc
Bright Mountain –  Chenin Blanc 
Olifantsberg – Chenin Blanc

 

Cape Dreams

Sydafrikanske Cape Dreams har hjemme i Robertson Valley, der kendes som rosernes og vinens dal. Dalen er placeret mellem Breede-floden og bjergkæden Langeberg, 140 km fra Cape Town.

For bare 10 år siden den sydafrikanske vinindustri en mandsdomineret branche. Mulighederne for kvinder og især sorte kvinder var minimale. Men Bunty Khan, der er begge dele, havde et brændende ønske om at ændre dette. For livet i vinmarkerne og Kapstadens uendeligt smukke vinmarker var en integreret del af hende.

Navnet Cape Dreams afspejler hendes personlige ambitioner om at udvikle en internationalt anerkendt brand, mens det gør en forskel ved at være leder af forandringen søger kvinders avancement i vinindustrien både lokalt og internationalt. Hendes personlige mission er at gøre Cape Dreams til et førende eksempel på sandt transformation.

Bunty ønsker, at Cape Dreams skal været et førende eksempel på ægte transformation, og vinhusets navn afspejler netop hendes personlige ambition om at udvikle et internationalt anerkendt brand og skabe forandring for kvinder i vinindustrien .

Yderligere information

Vægt 0,8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cape Dreams – Chinen Blanc 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FROM VINE TO TABLE

Vineyard Tours

Take the journey with Avada Winery and explore how your favourite tipple goes from seed, to vine, to table and the entire process involved in nurturing flavours, intensity and style.

Titel

Go to Top