Inspiration til en autentisk sydafrikansk ret med dit Funky Ouma Krydderi
Rødbede salat med citrondressing
800g rødbeder
Saften fra: 1 appelsin1 grapefrugt
½ citron
1 tsk. Af Funky Ouma African rub krydderi
3 spsk. Oliven olie
1 spsk. Honning
½ Rødløg snittet meget fint
En håndfuld frisk mynte og persille
Smagt til med Funky Oumas sort hvidløgs krydderi
Skær rødbederne i tern og kog dem al dente.
Bland appelsinsaft, grapefrugtsaft, citronsaft, krydderier, olivenolie, honning og de snittet løg i en skål for sig og rør det godt sammen. Lad dressingen hvile i 10 minutter og tilføj til dine rødbeder.
Serverings forslag
Tilføj noget feta og nyd den som en sidesalat til dit kød.
Ildgrillet aubergine med afrikansk krydret olie og hummus
Forberedelsestid: 20 minutter
Tilberedningstid: 45 minutter
Hummus:
1 dåse Kikærter
1 lille fed hvidløg
2 spsk tahini
2 tsk Funky Ouma African Rub
¼ kop olivenolie
½ citronsaft presset i
Salt
Afrikansk krydret olie:
2 Tsk. Funky Ouma African Rub
¼ kop Olivenolie
2 Aubergine
¼ kop grønne oliven
¼ kop persille
3 spsk sesamfrø
Metode:
Læg 2 auberginer i deres skind på grillen. Vend dem og grill dem langsomt til de er helt bløde. Stil dem til side for at køle af.
I mellemtiden, læg alle hummus ingredienserne i blenderen og blend indtil glat og smør det derefter ud i en skål.
Bland den afrikanske rub og olivenolie sammen for at lave den afrikanske krydrede olie.
Skræl auberginen og læg dem ud på hummusen, jeg kan godt lide at bryde mine lidt op. Kom derefter auberginen i den smukke afrikanske krydderolie – auberginen er en fantastisk smagsoptager.
Hak oliven og persille og drys med sesamfrø. Jeg elsker at servere dette sammen med noget brød til dip eller som tilbehør til braaien.
Opskrift Fra Funky Ouma (officelle facebookside/Et jordisk liv)
Foto af:
Grillet laksesløjfe med Funky Ouma Seafood Specie
INGREDIENSER:
– 2 tsk frisk ingefær (finthakket)
– Funky Ouma Seafood Spice
– 1/2 tsk jordnøddeolie
– 1 Laksefilet uden skind
– 2 tsk sojasovs (lavt natriumindhold)
– 1 tsk mørk sesam
INSTRUKTIONER:
Forberedelse af marinade og dressinger:
– Bland Funky Ouma Seafood Spice, ingefær og jordnødolie i en lille skål. Pensl olieblandingen over fileten. Sæt til den side.
– Bland sojasovs og sesamolie i en anden lille skål.
Forberedelse af laksen:
– Skær fileten lodret i 3 reb.
– Flet rebene og fastgør dem på plads med f.eks en tandstik eller et træ grillspyd.
– Braai på medium varme eller sæt i ovnen ved 180 celsius.
– Tilbered i 20 til 25 minutter.
Stegte gulerødder med Black Garlic Salt og Morgenster Ekstra Virgen Olive Oil
Prøv at steg/grill din kylling med Funky Oumas Chili Salt og Braai & Cookingsalt